Germany, Neuss, Business man meditating on desk

Betere prestatie
Steeds meer organisaties ontdekken de kracht van meditatie. Ze zien het niet meer als zweverig, maar als een effectieve manier om medewerkers beter te laten presteren. Wetenschappelijke onderzoeken bevestigen deze positieve effecten en meditatie levert een grote bijdrage aan vitale medewerkers. 

Altijd en overal
Meditatie wordt al duizenden jaren toegepast. Door medewerkers met deze techniek eigen te maken, kunnen ze op een eenvoudige manier rust, evenwicht en nieuwe energie in zichzelf op wekken. En het mooie is, ze kunnen het altijd en overal toepaspassen. Door zich een moment terugtrekken uit de dagelijkse werkzaamheden creëren ze voor hernieuwde energie en snellere inzichten en oplossingen. Het kan al binnen acht weken leiden tot structurele veranderingen in het menselijk brein.

Leren mediteren
In de workshops leren medewerkers hoe ze zichzelf kunnen afsluiten voor prikkels uit de buitenwereld waardoor ze rustig en tegelijkertijd alert worden. Ze stress verminderen en vitaliteit en veerkracht vergroten. Hoe ze zelfvertrouwen en creativiteit stimuleren en concentratievermogen en focus verhogen.

Persoonlijke meditatieroutine
Ze maken kennis met meerdere vormen van meditatie. Wij begeleiden ze bij het ontwikkelen van een persoonlijke meditatieroutine, gebaseerd op de vorm die ze het prettigst vinden. Tijdens de bijeenkomsten is altijd veel aandacht voor een goede gronding, zodat de deelnemers in hun echter kracht komen. We richten ons op datgene wat op dat moment nodig is. We erkennen dat wat er is en gaan samen op ontdekkingsreis.

Inspirerend
De bijeenkomsten zijn ontspannend, leuk, inspirerend, onderzoekend en aards. We richten ons op praktisch ervaren, beleven en bewustzijnsgroei. De bijeenkomsten zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden.