IFLoopbaangesprek
Een loopbaangesprek bestaat uit een (online) vragenlijst gevolgd door een persoonlijk terugkoppelingsgesprek van 1,5 uur.

Organic Score Card
We maken gebruik van de Organic Score Card (OSC). Met dit instrument brengen we jouw talenten, competenties, intrinsieke drijfveren, ambities, groeimogelijkheden en blokkades in kaart. Ook onderzoeken we samen hoe je jouw doelstelling kunt realiseren.

Inzicht om te kunnen veranderen
De OSC is een hulpmiddel om inzicht te krijgen in jezelf. Waarom doe je wat je doet? Maar ook: waarom doe je sommige dingen juist niet? En waarom doe je soms dingen die niet goed voor je zijn? Het gaat niet om goed of fout, maar om bewustwording. Jij bepaalt zelf of wat je doet en laat wenselijk is, en of je iets wilt veranderen. Vanuit dit bewustzijn ga je – met onze ondersteuning – jouw interventies bepalen. Omdat deze interventies gebaseerd zijn het diepste innerlijk weten, zijn ze buitengewoon effectief en duurzaam.

Je kunt de OSC één keer invullen en aanvullen met een persoonlijk ontwikkelplan. Het is ook mogelijk om dit jaarlijks te doen, zodat we de uitkomsten kunnen vergelijken. Zo krijg je zicht op de ontwikkeling die je hebt doorgemaakt. Je neemt optimale verantwoordelijkheid voor je eigen leven en loopbaan.