IMG_20151028_182429

Altijd en overal
Meditatie wordt al duizenden jaren toegepast. Door je deze techniek eigen te maken, kun je op een eenvoudige manier rust, evenwicht en nieuwe energie in jezelf op wekken. En het mooie is, je kunt het altijd en overal toepaspassen.

Leren mediteren
In 6 bijeenkomsten leer je hoe je jezelf kunt afsluiten voor prikkels uit de buitenwereld. Zo creëer je quality time voor en met jezelf. Je wordt niet meer afgeleid door gedachtes die elkaar steeds opvolgen of herhalen.

Persoonlijke meditatieroutine
Je maakt kennis met meerdere vormen van meditatie. Wij begeleiden je bij het ontwikkelen van een persoonlijke meditatieroutine, gebaseerd op de vorm die jij het prettigst vindt. Tijdens de bijeenkomsten is altijd veel aandacht voor een goede gronding, zodat je in je echte kracht komt. We richten ons op datgene wat jij op dat moment nodig hebt. We erkennen dat wat er is en gaan samen op ontdekkingsreis.

Het is goed
De bijeenkomsten zijn ontspannend, leuk, inspirerend, veilig, liefdevol, onderzoekend en aards. We richten ons op praktisch ervaren, beleven en bewustzijnsgroei. De lessen zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Je meditatie begint precies op het punt waar je je nu bevindt. En waar je ook bent, het is goed.

Meld je aan
Wil je weten wat deze bijeenkomsten voor jou kunnen betekenen? Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking of meer informatie.

Veiligheid in de groep is erg belangrijk. Daarom werken we met vaste groepen per cyclus.

“Mediteren is het mooiste kado wat je jezelf kunt geven”