Prikkels
We leven in een drukke tijd waarin veel van ons en onze kinderen verwacht wordt. Er komen veel prikkels op een kind af die allemaal verwerkt moeten worden. Soms lukt dat niet zo goed en heeft het kind echt even rust nodig om in balans te blijven. Maar echt ontspannen valt niet altijd mee.

Effecten
Mediteren is een effectieve manier om echt tot rust te komen. Recente onderzoeken tonen aan dat meditatie bij kinderen bijdraagt aan groei van zelfvertrouwen en beter slapen. Ze kunnen zich beter concentreren en worden zelfbewuster. Creativiteit groeit door de visualisaties en leerprestaties verbeteren omdat kinderen zich beter kunnen focussen.

Bijeenkomsten
Iedere 2de donderdag van de maand om 16:30 uur zijn er meditatiebijeenkomsten voor kinderen. Ze leren routine op te bouwen in het mediteren zodat ze de oefeningen ook thuis kunnen doen. Een vaardigheid die ze de rest van hun leven kunnen toepassen.

Tijdens deze bijeenkomsten ervaren de kinderen het verschil tussen afgestemd zijn op de buitenwereld of afgestemd zijn op hun innerlijke wereld. Ook doen we een visualisatie hoe ze met gedachtes om kunnen en hoe ze in zichzelf rust en vertrouwen kunnen vinden. De eerste keer is gratis en daarna € 5,- per sessie. Graag vooraf even aanmelden via het aanmeldformulier of 06-81833116.