IMG_20151028_182429


Stel je voor: een moment voor jezelf. Even niets hoeven. Je voor een uurtje afsluiten van de buitenwereld. Niemand die je stoort, niemand die iets van je wil. Hoe fijn is dat?

Tijdens onze meditaties creëer je zo’n moment voor jezelf. Via een geleide meditatie bereik je een staat van diepe, innerlijke rust. Je maakt kennis met meerdere vormen van meditatie. Wij begeleiden je bij het ontwikkelen van een persoonlijke meditatieroutine, gebaseerd op de vorm die jij het prettigst vindt. Tijdens de bijeenkomsten is altijd veel aandacht voor een goede gronding, zodat je in je echte kracht komt. We richten ons op datgene wat jij op dat moment nodig hebt. We erkennen dat wat er is en gaan samen op ontdekkingsreis.

De bijeenkomsten zijn ontspannend, leuk, inspirerend, veilig, liefdevol, onderzoekend en aards. We richten ons op praktisch ervaren, beleven en bewustzijnsgroei. De lessen zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Je meditatie begint precies op het punt waar je je nu bevindt. En waar je ook bent, het is goed.

Deze meditatie-bijeenkomsten vinden plaats in kleine groepen. Wil je ervaren hoe dat voor jou is? Je bent van harte welkom voor een gratis kennismaking. Ervaring is niet nodig, iedereen kan het ervaren!

Meld je aan voor een gratis kennismaking.
Iedere donderdag (muv schoolvakanties) om 20:30 uur.
Stationsstraat 52 in Maarheeze