993868_884104795037980_5831360041983646809_nIlse Rutten
Mijn persoonlijke missie is mensen bewust hun talenten laten leven. Ze laten ervaren waar ze goed in zijn en wat hen gelukkig maakt. Dat is mijn manier om bij te dragen aan een betere wereld. New Talent is het platform van waaruit ik dit doel nastreef.

Bewustwording en bewustzijnsgroei zijn belangrijke woorden in mijn leven. Ik ben gefascineerd door de invloed van onbewuste processen op ons dagelijks leven. Het samen onderzoeken van deze patronen is wat mij drijft. Zo begeleid ik mijn cliënten naar een bewuster leven, zowel privé als in professioneel opzicht.

Als mens probeer ik iedere dag te genieten van wat het leven met te bieden heeft. Ik kijk met verwondering naar wat mijn omgevingen, en in het bijzonder wat mijn 2 kinderen me spiegelen. Maatschappelijk ben ik actief in verschillende jeugdcommissies en voorzitter van de MR. Ik hou van wielrennen & spinning, skiën, avontuurlijke reizen, spiritualiteit, uitgebreid tafelen met vrienden en nieuwe dingen ervaren.

Op mijn eigen pad van persoonlijke ontwikkeling heb ik veel inspirerende mensen ontmoet. Met hun hulp heb ik me gespecialiseerd. Ik ben gediplomeerd Energetisch (Systeem) Therapeut, Organic Coach, opleider tot Organic Coach en heb me verdiept in verschillende bewustwordingsmethodieken. Ook heb ik ruime werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven op het gebied van arbeidsbemiddeling in commerciële en leidinggevende functies. Mijn achtergrond is Personeel en Arbeid en post HBO Bedrijfskunde voor de arbeidsmarkt. Daarvoor heb ik ook een commerciële en sociaal juridische opleiding succesvol afgerond.

Door deze kennis en ervaringen te combineren, ontwikkelde ik een brede kijk op een veelheid aan ontwikkelingsvragen. Vanuit dit perspectief begeleid ik je naar een oplossing voor het vraagstuk dat in jouw werk of leven centraal staat.

Wat je vraag ook is, het antwoord begint altijd met bewustwording. Hier ligt mijn kracht. Op een overzichtelijke en begrijpelijke manier geef ik je inzicht in dat wat jij onbewust doet. Tot het punt waarop jij voldoende inzichten hebt om je eigen weg te vervolgen.

Ik geloof in de kracht van samenwerken. Door onderstaande specialisaties te bundelen breng ik een proces op gang naar meer bewustwordingsgroei. Zo brengen we mensen en organisaties een stap verder in hun ontwikkeling.


Monique 3Monique Van Laarhoven
Haar passie is het leven voluit te leven. Ze is getrouwd en moeder van 3 jongens. Door haar vele reizen, ontmoetingen met diverse culturen en een breed scala aan ervaringen en opleidingen kun je haar omschrijven als een levenskunstenaar.

Deze kennis en ervaring deelt ze met iedereen die toe is aan verbetering. Haar specialisaties zijn;

  • burn-out coaching
  • systeem- en familieopstellingen
  • energetische therapie
  • bio-resonantie
  • de present child (fluisterkind) methode.

Samen met Ilse heeft Monique een bewustzijnscentrum in Maarheeze opgericht. Ieder vanuit hun eigen achtergrond. Samen bundelen ze daar hun krachten. Ze hebben met het bewustzijnscentrum als doel om mensen bewuster te maken van hun eigen kwaliteiten, drijfveren en patronen. Als je zicht krijgt op datgene wat je bewust of onbewust doet, word je vrijer in het kiezen van je gedrag. Door de verkregen inzichten kijk je op een andere manier naar jezelf en je situatie. Daarmee creëer je meer mogelijkheden om de gewenste en duurzame resultaten te bereiken. Dit heeft effecten op zowel persoonlijk, relationeel en werk gerelateerd vlak. Ze gebruiken daarvoor verschillende methodieken. Ook worden er regelmatig inspiratieworkshops georganiseerd waar in groepen verschillende thema’s aan bod komen. Tijdens deze bijeenkomsten ligt de focus op leren van elkaar.

“Het terugkomen in je kracht in verbinding met jouw authentieke zijn is het meest waardevolle cadeau wat je jezelf kan geven”

pierrePierre Rooijmans runt samen met zijn vrouw cursuscentrum De Smederij. Het is een opleidings- en ontmoetingsplek voor mensen die bezig willen zijn met persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en innerlijke groei.
Zijn grootste talent is zijn fijngevoeligheid in combinatie met systemisch werk. Schijnbaar moeiteloos kan hij door zijn grote invoelend vermogen woorden geven aan datgene wat onbewust speelt. Humor en richten op eigen verantwoordelijkheid zijn daarbij kernwoorden.
Hij onderzoekt samen met New Talent voor een periode van 2 jaar hoe persoonlijke groei door middel energetische systeem therapie meetbaar en aantoonbaar te maken.

 

marcMarc Grond onderzoekt en ontwikkelt instrumentarium voor bewustwording en duurzame bedrijfsontwikkeling. Speciaal richt hij zich op natuurlijke wetmatigheden als basis onder bedrijfskunde. Hij is de ontwikkelaar van de Organic ScoreCard, een bewustwordingsmethodiek voor persoonlijke groei en teamontwikkeling. Oprichter en mede-eigenaar van Transmind, het opleidingscentrum voor Organic Coaches en Organic Teamcoaches.

Transmind en New Talent werken samen op het Strabrecht College in Geldrop aan een 4 jarig onderzoek naar naar de meerjarige ontwikkeling van Havisten om vroegtijdige uitval of vertraging te voorkomen.

nobco

Wij werken volgens de Ethische gedragscode van NOBCO.

NOBCO Ethische Gedragscode