Grote impact Geen ander diagnostisch instrument heeft een grote impact op mijn leven gehad dan de Organic Score Card. Het maakt me bewust van mijn blinde vlekken in mijn bewustzijn, die een negatieve invloed op mijn leven hadden. Niet alleen leerde het mij om te gaan met die blinde vlekken, het heeft me ook geholpen om een strategie te ontwikkelen voor de komende moeilijke periode in mijn leven.

Waardevol Ik vond het een erg waardevol gesprek! Groot bereik in 1,5 uur. Zowel de grafieken als het gesprek zelf werken nog even door. Een bijzondere tool, en bedankt voor de gelegenheid! Ik ben benieuwd hoe het er volgend jaar januari uitziet 🙂

Life-Changing De jaarlijkse OSC gesprekken hebben bij mij geleid tot significante groei en verandering in mijn leven, maar ook heeft het succes op vele gebieden van mijn leven vergroot. De OSC heeft een grote invloed gehad op mijn carrière, mijn huwelijk, mijn relaties en al mijn verantwoordelijkheden. Ik kan eerlijk zeggen, dat de hele OSC-ervaring “life-changing” geweest is.

Eindelijk een antwoord Ik schoof al een ruime tijd een loopbaan vraag voor me uit, omdat ik echt niet wist welke keuze te maken. Doordat mij in een sessie de juiste vragen werden gesteld, kwam ik erachter dat ik het antwoord eigenlijk zelf al wel wist. Ik vind het knap om te zien hoe de juiste vragen stellen zo snel dit resultaat geeft. Erg prettig en professioneel. Ik weet nu welke keuze ik moet maken en ik raad dit aan voor iedereen aan met een “keuze”vraag.

Verhelderend In het gesprek met Ilse heb ik bevestiging gekregen van de situatie waarin ik zit, wat erg verhelderend is. De omgeving stelt gerust waardoor gevoel/persoon de ruimte krijgt. De volledige aandacht voor mij voelt erg fijn. Ik heb een goede terugkoppeling van de rode draad gekregen. Het is me nu duidelijk wat mijn volgende stap kan zijn; eerst 1 stuk afhandelen met behulp van externen, omdat het alleen lastig te “behappen” is. Ik ben met een fijne basis weggegaan om weer verder te kunnen, weet nu wat ik het beste kan aanpakken om de volgende stap te kunnen maken.

Aangenaam verrast “Op zoek naar een loopbaancoach voor een goed gesprek omtrent het overstappen naar een nieuwe baan, heeft Ilse me gegeven waarvoor ik kwam: inzicht in mijzelf. Op een professionele en prettige manier gebruikt Ilse de Organic Score Card om aan te geven welke eigenschappen aandacht verdienen bij deze stap. De gespreksstof heeft me doen inzien in hoeverre ik ‘in balans’ ben en waar nog aandacht aan besteed mag worden. Stappen om deze balans te hervinden en zelfvertrouwen vanwege deze kennis hebben me geholpen de beslissing voor mijn nieuwe werkgever te nemen.”

Herkenbaar en confronterend “Met enige scepsis -het zal wel weer zo´n standaard test zijn- toch de Organic Score Card via Ilse gedaan omdat haar telefonische uitleg me overtuigde. En hier heb ik zeker geen spijt van! Ongelooflijk hoe op het eerste oog standaard stellingen over het werken binnen een organisatie zoveel persoonlijke informatie opleveren en zo ´to the point´. Ik herkende mezelf er helemaal in; mijn gedrag, overtuigingen, karaktereigenschappen, drijfveren, inclusief de thema´s waar ik op dit moment tegen aanloop op rationeel en emotioneel niveau, deels bewust en deels onbewust. De uitkomsten waren even herkenbaar als confronterend, ze raakten precies de juiste snaar zodat we tot de kern kon doordringen. Daar kan ik nu zelf weer mee verder. Ik heb grote waardering voor de wijze waarop Ilse het gesprek met mij is aangegaan; helder, doortastend en professioneel in combinatie met haar warme, persoonlijke touch. Dit voelde aangenaam vertrouwd en veilig zodat ik zonder moeite mijn persoonlijke situatie met Ilse kon bespreken en doorgronden. Ik wil als tevreden klant iedereen de Organic Score Card en het bijbehorende persoonlijk gesprek met Ilse van harte aanbevelen!”

Zakelijk en persoonlijk effect “Omdat ik al 13 jaar geen sollicitatiegesprek meer had gevoerd heb ik Ilse benaderd voor een sollicitatietraining en coachingstraject. Door middel van de Organic Score Card heeft Ilse mij geholpen mijn kwaliteiten, mijn valkuilen en mijn dillemma’s inzichtelijk te maken. Sommige gesprekken waren confronterend maar tegelijkertijd ook heel motiverend. Ilse weet heel goed de kern te bereiken om van daaruit, vanuit je eigen kracht verder te bouwen. Ik heb Ilse leren kennen als een warme hartelijke persoonlijkheid, die met veel passie haar vak verstaat. Haar persoonlijke aanpak heeft mij aangenaam verrast. Zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak heeft Ilse mijn blik verruimd. Dank daarvoor!”

Praktische aanpak “Ilse heeft mij geadviseerd en gecoached voor een sollicitatietraject. Ilse is zakelijk en gaat professioneel te werk. In de vorm van rollenspellen aangevuld met praktische tips heeft Ilse mij meer vertrouwen gegeven. Ze leert je technieken aan waardoor je zelfverzekerd een sollicitatiegesprek ingaat. Het coachingstraject heeft geresulteerd in een nieuwe job waar ik tot op heden met plezier werk.

Klaar voor de volgende stap “Ilse heeft mij kennis laten maken met de Organic Score Card. Op professionele wijze heeft zij mij weten te raken waardoor ik klaar ben om de volgende stap te zetten. Ilse is een gedreven en hardwerkend persoon. Door haar warme persoonlijkheid heb ik haar durven toelaten, met als resultaat een bijdrage (en nog steeds) aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben haar hier heel dankbaar voor.”